Akupunktur Lyngby – forebyggelse og behandling

Bliv fri for smerter, skader og ubalancer

40 92 28 58 Tag kontakt

Professionel og nærværende behandling

Jeg tilbyder akupunktur i rolige og behagelige omgivelser. Min største passion som behandler er at hjælpe dig til at få det bedre. Jeg har over 19 års erfaring inden for professionel behandling med akupunktur. Akupunktur hjælper med genopretning af balancen i kroppen og kan dermed afhjælpe mange problematikker. Behandlingen er effektiv og virker samtidig smertelindrende og er uden bivirkninger.

Få fuld effekt med en kombinationsbehandling

Jeg tilpasser behandlingen ud fra dine behov og ønsker og supplerer ofte med massage og zoneterapi, så du får maksimalt udbytte af din behandling. Sammen finder vi den bedste behandling, som er skræddersyet til dig og dine ønsker.

Book en tid til behandling

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad kan akupunktur hjælpe med?

Akupunktur kan afhjælpe en lang række forskellige overbelastningsskader, muskelsmerter eller nedsat funktion i et eller flere af kroppens områder. Du kan også have gavn af akupunktur, hvis du lider af fx stress, migræne eller søvnløshed.

Sådan foregår behandlingen

Akupunktur stammer fra traditionel kinesisk medicin og har været brugt i over 5000 år. Behandlingen bygger på filosofien om, at smerter, sygdomme og overbelastning sker på grund af ubalancer i kroppen. Ved hjælp af tynde nåle, som placeres i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen, kan man genskabe balancen og lindre smerterne i kroppen.

Fjern blokeringer med akupunktur

Blokeringer i meridianerne stopper energitilførslen til vigtige organer, muskler og led og disse blokeringer skaber ubalancer og eventuelt smerter i kroppen. Jeg tilbyder akupunktur, som kan fjerne blokeringerne og genskabe balancen. Ubalancer i kroppen opstår ofte, og akupunktur er derfor et fantastisk redskab til løbende at vedligeholde din krop, så der ikke opstår varige ubalancer eller kroniske smerter.

Book din tid til akupunktur i Lyngby

Du kan bestille tid til akupunktur i Lyngby ved at sende mig en mail, via kontaktformularen eller kontakte mig på telefonen.

40 92 28 58

Tag kontakt