Zoneterapi Lyngby

Zoneterapi – vejen til din krops velvære

40 92 28 58 Tag kontakt

Styrk dit helbred med zoneterapi i Lyngby

Dine fødder afspejler din krop. Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor man ved at trykke på zoner under og på fødderne, påvirker organer og andre dele af kroppen. Denne påvirkning øger udskillelsen af affaldsstoffer, kroppens balance genoprettes og du vil mærke, at du fungerer bedre.

Erfaring gennem 22 år

Jeg har siden 2000 hjulpet mennesker med at skabe positive resultater og større velvære gennem en professionel og grundig behandling. Behandlingen foregår i rolige og trygge omgivelser i min klinik med zoneterapi i Lyngby, hvor jeg med stor indlevelse og erfaring gør mit bedste for at hjælpe dig, så du får det godt.

Book en tid til behandling

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Afhjælp smerter, træthed og ubalancer

Zoneterapi bruges til at forebygge og behandle forskellige lidelser fx:

  • Nedsat immunforsvar
  • Hovedpine og migræne
  • Fordøjelsesproblemer
  • Muskelspændinger
  • Stress og uro
  • Søvnløshed
  • Ryg- og nakkeproblemer
  • Urinvejsproblemer

Om behandlingen

Jeg har lang erfaring med at afhjælpe spændinger, ubalancer og lidelser ved hjælp af zoneterapi. Ved at benytte trykkombinationer på føddernes zoner påvirkes organerne i kroppen til at udskille affaldsstoffer, så organernes funktion forbedres. Derved bliver kroppens balance genskabt, og du vil opleve, at dine symptomer forsvinder. Derved bliver kroppens balance genskabt, og en eventuel ømhed forsvinder.

Wellness for krop og sjæl

Zoneterapi er en nem og behagelig måde at vedligeholde din sundhed på som en forebyggende behandling. Mange har stor glæde af behandlingen og mærker, at de fungerer bedre, selvom de ikke har nogen helbredsproblemer, men ønsker at vedligeholde kroppens balance og opnå mere energi.

Tillad dig selv den nydelse – din krops velbefindende er aldrig en luksus. Jeg tilbyder en professionel og grundig behandling med stor indlevelse og fokus på dine ønsker og behov.

Book din tid til zoneterapi

Ønsker du hjælp til et større velvære med zoneterapi? Du kan bestille tid til en behandling ved at sende mig en mail, via kontaktformularen eller kontakte mig på telefonen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at styrke din krops sundhed og velvære!

40 92 28 58

Tag kontakt