Kropsbehandling & massage Lyngby

Massage – bliv fri for spændinger og få øget velvære

40 92 28 58 Tag kontakt

Professionel massage i Lyngby

Jeg kan tilbyde professionel og nærværende massage i Lyngby med kombinerede teknikker i en rolig og behagelig atmosfære.

Ro, nærvær og kvalitet

Mit ønske for dig er, at du får det godt, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig, så du får en god oplevelse og en grundig behandling. Min behandling er altid kendetegnet ved et stort nærvær og indlevelse i din situation, så du får den bedste behandling.

Få massage af erfarne hænder

Med et stort engagement i din behandling og 23 års erfaring som professionel massør gør jeg mit bedste for at hjælpe dig og din krop til at opnå velvære og afhjælpe eventuelle smerter og spændinger.

Book en tid til behandling

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få den bedste massage til din krop

Ofte kan en kombination af flere forskellige massageformer være den rette behandling for dig, og derfor tilbyder jeg flere former for massagebehandlinger. Udgangspunktet vil altid være dig og din krops behov. Derfor vil min tilgang være at kombinere de teknikker, som vil være bedst for dig.

Om behandlingen

Massage kan bruges til at afhjælpe smerter, stress og spændinger – eller som afslapning og rent velvære. Jeg tilbyder alt fra den dybdegående helkropsmassage til en kombineret behandling med elementer fra akupunkturen og zoneterapien.

Tillid og tryghed

Massage er en tillidssag mellem dig og din behandler. Hvad der passer lige til dig og din krop, finder vi ud af i fællesskab. Jeg har min personlige stil, hvor jeg efter behov anvender forskellige massageteknikker. Dermed kan jeg tilpasse massagen til lige netop dine behov og det gør behandlingen effektiv – og det er vigtigt for mig!

Book din tid til massage

Du kan bestille tid til behandling ved at sende mig en mail, via kontaktformularen eller kontakte mig på telefonen.

40 92 28 58

Tag kontakt