Behandling mod stress Lyngby

Find vejen til din personlige balance

40 92 28 58 Tag kontakt

Effektiv hjælp mod stress

Stress er en tilstand, som kan sætte sig permanent i din krop. Nervesystemet er typisk det første, der bliver belastet, når du føler dig stresset. Derudover vil andre dele af kroppens funktioner komme i ubalance og du vil derfor føle dig i mentalt og fysisk i underskud. Jeg kan hjælpe dig med en effektiv kombinationsbehandling mod stress.

Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe dig!

Book en tid til behandling

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Stressbehandling tilpasset din krop

Jeg tilbyder en effektiv kombinationsbehandling mod stress, hvor jeg anvender akupunktur, zoneterapi og massage efter ønske og behov. Du kan have gavn af at understøtte behandlingen med vitaminer, mineraler, urter og kosttilskud afhængig af symptomer. I forbindelse med behandlingen kan jeg vejlede i, hvordan vitaminer, mineraler, urter og kosttilskud kan hjælpe dig til at få kroppen tilbage i balance.

Få værdi af kombinationsbehandlinger

Din behandling er altid en dialog mellem dig, din krop og mig. Fx kan akupunktur mod stress være en effektiv og gavnlig metode til at opnå større ro og balance. Jeg rådgiver dig derfor løbende om de kombinationer, som kan give dig det største udbytte af din behandling.

Nærværende behandling

Mine behandlinger er baseret på erfaring og viden opbygget gennem mere end 23 år. Det er min store passion at hjælpe andre mennesker med at opnå et godt velvære i både krop og sind. Det gør jeg gennem skræddersyede behandlinger i dialog med dig. Jeg lægger stor vægt på at udføre en professionel og nærværende behandling, og jeg vil altid gøre mit bedste for at hjælpe dig.

Book din tid til stressbehandling

Du kan bestille tid til behandling ved at sende mig en mail, via kontaktformularen eller kontakte mig på telefonen.

40 92 28 58

Tag kontakt